LaLiga

Historisk trøjenummer: Barca-talent indlemmet på førsteholdet

Fermín López er officielt blevet indlemmet i førsteholdstruppen hos FC Barcelona, og den 16-årige spiller er blevet tildelt et ganske særligt trøjenummer.

Barcelona's Spanish midfielder #32 Fermin Lopez arrives for a training session at the Joan Gamper training ground in Sant Joan Despi, near Barcelona, on January 30, 2024. Only a few months after lifting the Spanish title, Barcelona coach Xavi Hernandez dramatically announced he would walk away from the club at the end of the season. After Villarreal stunned Barcelona on January 28 with a 5-3 win which left the champions third, and 10 points behind La Liga leaders Real Madrid, Xavi said he was stepping down in June. (Photo by PAU BARRENA / AFP)

Barcelonas Fermín López er nu officielt førstholdsspiller i FC Barcelona.

Den 20-årige midtbanespiller er nemlig blevet en del af førsteholdstruppen. Det skriver storklubben tirsdag.

Den talentfulde midtbanespiller har godt nok spillet med på førsteholdet siden sommer, men det har ikke været som en officiel del af førsteholdet. Derfor har han spillet i trøjenummer 32, men har López fået nyt nummer.

Den spanske midtbanespiller kommer fremover til at bære trøjenummer 16, og det er et nummer, som flere store Barcelona-koryfæer har spillet i. Blandt andet López’ nu afgående træner, Xavi, samt midtbaneslideren Sergio Busquets.

López har foreløbigt optrådt 22 gange for Blaugrana i nummer 32, men når FC Barcelona møder Osasuna onsdag aften er den 20-årige midtbanespiller iført sit nye rygnummer.

Barcelona indtager fjerdepladsen i LaLiga.

Efter rædselskamp: Xavi stopper i Barcelona til sommer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P