FA Cup

Rørt Klopp: Vi skal ikke fejre den gamle mand på sidelinjen

Det var en rørt Jürgen Klopp, der adresserede pressen efter sin første kamp i spidsen for Liverpool efter offentliggørelsen af sin Liverpool-fratrædelse til sommer.

En rørt Jürgen Klopp adresserede pressen efter sin første kamp i spidsen for Liverpool efter sin offentliggørelse af sin Liverpool-fratrædelse til sommer.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Til sommer er det slut.

Liverpool-fans har et helt særligt bånd til Jürgen Klopp, som har bragt klubben tilbage i den ypperste top af fodboldeuropa.

Således gyngede Anfield også søndag eftermiddag, da Liverpool udøvede en magtdemonstration mod Norwich i FA Cuppen, da Klopp og co. vandt med hele 5-2.

Den tyske Liverpool-legende annoncerede fredag, at han fratræder sin stilling som Liverpool-manager til sommer, og det markerede Anfield.

Om atmosfæren sagde Klopp:

– Jeg forstår det, det er meget følelsesladet. Jeg skal bare sørge for, at jeg ikke kommer over på den side af det. Jeg sagde, at de ikke behøver gøre det, fordi jeg kender vores forhold allerede.

– I kampene skal vi være krigere og ikke fejre den gamle mand på sidelinjen. Første kamp efter nyheden, og vi kan vænne os til det, fortæller Klopp til BBC.

Mål og Highlights: Syv mål i Liverpools FA Cup-avancement

– Det var godt, det var virkelig godt. Vi kunne nok have skabt mere i første halvleg, men Norwich gjorde det også rigtig godt. Vi spillede ikke hurtigt nok eller med tilstrækkelig formål.

– Vi scorede to gode mål skabt af vores unge drenge. Vi lukkede så et mål ind, det kan ske. Begge hold kan tage meget med fra kampen. Vi er videre til næste runde, og Norwich spillede godt.

Liverpool møder næste gang Chelsea i Premier League onsdag den 31. januar, når Pochettinos mandskab gæster Anfield.

Officielt: Klopp stopper i Liverpool
Van Dijk om Klopp-exit: Den er svær at sluge
Guardiola om Klopp: Min største rival – men han kommer tilbage
Pochettino efter Klopp-nyhed: Savner ham allerede

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P