3F Superligaen

Officielt: Randers henter angriber hos østrigsk tophold

Randers FC har forstærket sig i de forreste geledder. Det står klart søndag, hvor klubben har præsenteret sin nye angriber, som kommer til fra østrigsk fodbold.

Mohammed Fuseini præsenteres i Randers FC
Foto: Randers FC

Mohammed Fuseini er ny mand i Randers FC.

Den 21-årige angriber er lejet i østrigske Sturm Graz, som aktuelt ligger nummer to i den østrigske liga. Lejeaftalen udløber til sommer.

Mohammed Fuseini kan dog fortsætte i det kronjyske efter sæsonen, for klubben meddeler, at der er en frikøbsklausul på den unge ghaneser. I Randers har man længe været på udkig efter en ny mand til toppen.

– Vi har i noget tid været på jagt efter en ny spiller til offensiven, som kan dække flere af de offensive positioner. Med Mohammed Fuseini har vi fundet en spiller, som har en profil der passer rigtig godt til den måde, som vi gerne vil spille fodbold på, udtaler sportsdirektør Søren Pedersen.

Sportsdirektøren fortæller, at Fuseini især er hentet ind på sin fart, som har længe har været en prioritet i Randers. Fuseini er et produkt af ‘Right To Dream’-akadmiet i Ghana, men skiftede i 2022 til Sturm Graz.

Her er det blevet til 18 kampe, blandt andet i Champions League-kvalifikationen.

Mohammed Fuseini præsenteres i Randers FC
Foto: Randers FC

– Når vi får en spiller som Fuseini ind, der i en alder af kun 21 år har flere europæiske kampe på cv’et, så vidner det om, at vi har med en spiller at gøre af en hvis kvalitet.

– Han har tidligere vist, at han kan begå sig og score mål når han har fået chancen, så han bliver en god tilføjelse til truppen, og vi glæder os til at få ham i gang, slutter sportsdirektøren.

Fuseini har i denne sæson spillet 98 minutter minutter på førsteholdet i den hjemlige liga fordelt på 11 kampe.

Fuseini er tildelt trøje nummer 77.

Medie: Kæmpe FCN-handel kollapset – agent kræver monsterbeløb

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P