Martinez stanger tre point til Milano

Lautaro Martinez blev dagens mand i skysovs, da argentineren blev matchvinder for Inter i Serie A-opgøret mod Fiorentina.

‘El Toro’ afgjorde sagerne søndag aften, da Inter gæstede Fiorentina.

Inter skulle forsvare deres førsteplads i Serie A, som Juventus havde lånt, da ‘I Nerazzurri’ havde to kampe i hånden.

Det var ikke ligefrem nogen magtdemonstration, som Inter lagde for dagen, men heldigvis for milaneserne, så er Lautaro Martinez en uhyre giftig angriber.

Efter 14 minutter faldt kampens eneste mål, da Lautaro Martinez steg til vejrs og stangede bolden i kassen til kampens slutresultat 0-1.

Til trods for at det afgørende mål faldt så tidligt i kampen, så havde Fiorentina en gylden mulighed for i det mindste at tage ét enkelt point fra Serie A’s førerhold.

Kampens dommer pegede på pletten efter 75 minutters spil, og sparket skulle Nicolas Gonzalez stå for – og det viste sig at være en dårlig idé. Argentineren brændte med et svagt skud, som ikke voldte Yann Sommer nogen problemer.

Med sejren er Inter igen tilbage på Serie A’s førsteplads, og milaneserne har stadig en kamp i hånden.

Deres forspring kan således udvides fra ét enkelt point, til fire point, hvis de vinder deres næste kamp mod netop Juventus den 4. februar.

Lautaro Martinez-agent: Vi venter ikke på en transfer