FA Cup

Grimme scener på The Hawthorns: Lokalopgør afbrudt efter fan-optøjer

Søndagen lokalopgør i FA Cup'en mellem West Bromwich og Wolverhampton Wanderes blev afbrudt i det 78 minut, efter tilskueroptøjer i den ene ende.

Politiet var massivt til stede

Kampen mellem West Bromwich og Wolverhampton Wanderes fra Birmingham-området blev afbrudt med cirka ti minutter tilbage.

I kølvandet på Matheus Cunhas 0-2 scoring for Wolves brød optøjer ud på tilskuerrækkerne, og det fik kampens dommer til at lede sende spillerne i omklædningsrummet.

Og engelske BBC melder ubehagelige detaljer fra optøjerne.

– Politiet er kraftigt involveret her, og man kan se fans kaste genstande, lyder det fra BBC udsendte på The Hawthornes.

Optøjerne brød angiveligt ud i det ene hjørne af stadion efter Wolves-scoring, og flere af West Bromwichs spillere blev set løbe ned mod hjørnet.

Minutter efter kom blandt andet West Bromwichs forsvarsspiller Kyle Bartley gående med sit barn i armene. BBC melder om slåskampe, hvor politiet også er involveret.

The Hawthone fyldt med stewarts
Vagter, politi og spillere løb ned mod det ene hjørne af The Hawthornes. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Politiet var massivt til stede på The Hawthornes. Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix
West Bromwichs forvarsspiller Kyle Bartley med sine børn. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

– Virkelig chokerende scener her, skriver BBC.

Flere fans er set slæbt væk fra stadion, en af dem med blodet strømmende i ansigtet, melder det engelske medie.

Spillerne vendte tilbage på banen efter cirka en halv times afbrydelse. Kampen endte 0-2 til Wolverhampton, efter mål fra Pedro Neto og