Træningskampe

Neestrup efter storsejr over AGF: En stabil træningskamp

F.C. København vandt lørdag klubbens eneste træningskamp på dansk jord, da AGF blev besejret med 5-1. FCKs cheftræner var efterfølgende tilfreds med kampen.

Jacob Neestrup i front for FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København viste lørdag fin form, da AGF gæstede hovedstaden.

Københaverne vandt med hele 5-1 efter scoringer fra både Diogo Goncalves, Roony Bardghji, Victor Froholdt, Emil Højlund og et selvmål.

Det var FCKs første sejr i år, efter uafgjort mod skotske Rangers og nederlag til tjekkiske Sparta Prag. Efter kampen var cheftræner Jacob Neestrup da også tilfreds med spillet, særligt i anden halvleg.

– Efter det første kvarters tid synes jeg, at vi begyndte at lægge godt tryk på dem og fortsatte med det et godt stykke ind i 2. halvleg, hvor vi skabte en hel del chancer, udtaler Jacob Neestrup efter kampen til FCKs hjemmeside.

Kampen blev spillet over tre halvlege af 45 minutter, og det var en god træningskamp, lyder det efterfølgende fra Neestrup.

– Det var en stabil træningskamp, hvor vi havde perioder med rigtig fint spil, og i de perioder, hvor det var mindre godt, holdt vi et højt bundniveau og gav ikke meget væk.

– I slutningen af 2. halvleg og i 3. halvleg så vi en blanding af unge og ældre spillere, hvor mange viste sig godt frem individuelt, men hvor det kollektive var mindre fremtrædende, fordi relationerne ikke var lige så indarbejdede, slutter FCKs cheftræner.

F.C. København rejser på onsdag til Portugal, hvor klubben skal deltage i Atlantic Cup. Her venter blandt andet et opgør mod ærkerivalerne fra Brøndby IF.

FCK møder Manchester City i ottendedelsfinalerne af Champions League tirsdag den 13. februar.

AGF fik ørerne i maskinen mod FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P