Serie A

Milan-topscorer om fremtiden: Flere muligheder i slutningen af sæsonen

AC Milans topscorer i denne sæson afslører, at der fortsat ingen kontraktforhandlinger er i gang mellem de to parter, selvom den nuværende kontrakt udløber til sommer.

Olivier Giroud og Rafael Leao jubler efter en scoring i kampen mellem AC Milan og AS Roma.
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix.

AC Milan er fortsat med i mesterskabskampen i Serie A, hvor de efter 21 runder ligger på en tredjeplads med kun syv point op til førstepladsen.

Her har den traditionsrige italienske klub indtil videre scoret 41 mål i 23/24-sæsonen, hvor især én spiller er arkitekten bag størstedelen af scoringerne.

Det er selvfølgelig franske Olivier Giroud, som der er tale om.

Den nu 37-årige angriber har i denne sæson scoret 10 mål i Serie A, mens Giroud også står noteret for syv assist.

Men selvom Olivier Giroud spiller en vigtig rolle for Milans cheftræner, Stefano Pioli, så er det ikke sikkert, at franskmanden er at finde i klubben til sommer.

Hovedpersonen selv fortæller nemlig i et interview, at der på nuværende tidspunkt ikke er nogle forhandlinger i gang mellem de to parter.

– Jeg ved stadig ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Jeg ved, at jeg er glad her i Milan, og at vi har skabt store ting. Det er en skøn kærlighedshistorie.

– Klubben og jeg har ikke snakket om en kontraktforlængelse endnu, det vil vi kigge på og beslutte senere. Det vigtigste er at forblive fokuseret på holdets mål, siger Olivier Giroud ifølge Football Italia.

FIFA-præsident vil indføre ny straf efter racisme i Serie A: Vil taberdømme klubberne

Den fysisk stærke angriber afviser dog ikke, at fremtiden også kunne ligge et andet sted end i Milano og Italien.

– MLS? Der er også andre lande. Der vil komme muligheder i slutningen af sæsonen, og så vil jeg tage en beslutning. Både som far, men også som fodboldspiller.

Olivier Giroud har udover AC Milan også spillet i blandt andre Chelsea og Arsenal, mens karrieren startede i franske Grenoble tilbage i 2006.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P