3F Superligaen

FC Midtjylland ansætter ny udviklings- og trivselschef

FC Midtjylland oplyser lørdag formiddag, at man har ansat en ny mand, som skal stå i spidsen for udviklingen og trivslen i klubben.

Henrik Møller er ny udviklings- og trivselschef i FC Midtjylland.
Foto: Foto: William Marinus Vingtoft.

FC Midtjylland meddeler lørdag, at man har fundet en ny chef til områderne for udvikling og trivsel i klubben.

Her har klubben valgt at ansætte 55-årige Henrik Møller, der tiltræder stillingen som ny udviklings- og trivselschef.

FC Midtjylland skriver på klubbens hjemmeside, at Henrik Møller får ansvaret for klubbens familiekoncept samt coaching af spillere, trænere og ledere – på både sportsligt og menneskeligt plan.

Den nye udviklings- og trivselschef i FCM kommer fra en stilling som en del af ejerkredsen i CoastZone, der tilbyder teamtræning og træningsvejledning til virksomheder.

Om tilgangen fortæller Performance Director i FC Midtjylland, Thomas Bay, således:

– Henrik kommer med en lang årrække af erfaring i at udvikle teams og individer. I og med vores klub fortsat vokser, har det været interessant for os at få en person ind, der er dygtig til at arbejde med teams og individuelle dynamikker i større organisationer, udtaler Performance Director i FCM, Thomas Bay, og fortsætter:

– Et kerneområde i Henriks job og klubbens strategi er vores fokus på at være en familieklub.

– Her skal Henrik være med til at udvikle et famileklubkoncept helt fra Guldminen til Superligaen med ambitionen om at komme endnu tættere på hinanden og få skabt stærke relationer både internt og på tværs af de forskellige grene af FC Midtjylland.

Tidligere i januar meldte FC Midtjylland også ud, at klubben foretog sig en rokade, som gjorde, at klubben fik sin første fodbolddirektør nogensinde.

Stor rokade i FC Midtjylland: Ny fodbolddirektør er på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P