Premier League

De Zerbi efter storsejr og avancement i FA Cup’en: Det er for tidligt at tale om trofæer

Roberto De Zerbi var en glad mand, efter Brighton ekspederede Sheffield United ud af FA Cup'en. Han vil dog ikke høre tale om mulige trofæer eller et job som Liverpool-træner.

De Zerbi vil ikke tale om trofæer og muligt Liverpool-job
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Brighton er videre i FA Cup’en.

Det står klart, efter Brighton tidligere på dagen lørdag ekspederede Sheffield United ud af turneringen med en sikker 5-2 sejr.

Brighton-træner Alberto De Zerbi mener dog, det er for tidligt at tale om mulighederne for at vinde et trofæ, ligesom han ikke er meget for at forholde sig til det trænersæde som i Liverpool bliver ledigt til sommer.

– Det er helt sikkert for tidligt at tale om trofæer. Vi har den rigtige indstilling, vi har adfærden til at holde dette niveau. Jeg ved ikke, om vi vinder noget i denne sæson, men jeg ved, at vi vil kæmpe og gøre vores bedste i alle turneringer.

Siden Jürgen Klopp annoncerede sit kommende stop i Liverpool, har det været spekuleret i, hvem der skulle overtage jobbet, og her har netop De Zerbi været nævnt. Han er dog ikke meget for at forholde sig til rygterne.

– Lige nu er det ikke mit fokus. Mit fokus er på mine spillere, mit hold, mine fans, min klub. Vi har mange ting at opnå i denne sæson, og så må vi se fremtiden.

Der er lodtrækning til næste runde af FA Cup’en søndag aften

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P