Bundesligaen

Skuffet Neuer efter nederlag til Werder Bremen: En alvorlig situation

Bayern München-kaptajnen ved, at det kræver bedre præstationer end den mod Werder Bremen, hvis holdet skal indhente Bayer Leverkusen i toppen af Bundesligaen.

Bayern München tabte til Werder Bremen i Bundesligaen.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München tabte søndag til Werder Bremen for første gang i 15 år.

0-1-nederlaget i Bundesligaen betyder, at storklubben nu har syv point op til brandvarme Bayer Leverkusen på førstepladsen.

Topholdet har endnu til gode at tabe i indeværende sæson. Lørdag blev det til en comebacksejr over RB Leipzig, og derfor var Bayerns anfører, Manuel Neuer, også ekstra skuffet over indsatsen mod Bremen.

– Vi var farlige i de sidste 25 minutter og havde fortjent at score. Men vi vågnede for sent. Vi skulle have startet kampen på den måde, siger Neuer til klubbens hjemmeside.

Bayern har dog spillet en kamp mindre end Xabi Alonsos mandskab og kan onsdag hale ind på konkurrenterne, når Union Berlin gæster Allianz Arena.

– Vi ved, hvor alvorlig situationen er, og at det kører for Leverkusen. Vi må fokusere på os selv og vinde vores kampe nu. Vi er nødt til at spille anderledes på onsdag og vise vores sande kvalitet på banen, siger han.

Kampen mellem Bayern og Union begynder klokken 20.30 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Mål og Highlights: Bayern smider vigtige point

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P