Premier League

Medie: Everton kan være tvunget til salg af imponerende duo

Endnu en straf for brud på de økonomiske regler kan tvinge Everton til at sælge to af klubbens bedst præsterende spillere.

Amadou Onana i Evertons kamp mod Burnley.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Evertons rædselssæson kan måske snart blive meget værre.

Holdet har egentlig præsteret godt i Premier League, men en straf på 10 point har bragt klubben i nedrykningsfare.

Samtidig risikerer Everton at blive ramt af endnu en straf, efter det kom frem at klubben og Nottingham Forest var blevet sigtet for yderligere brud på de økonomiske regler, og det kan nu få konsekvenser for to profiler.

Ifølge mediet Football Insider kan Everton nemlig være tvunget til at sælge midtbaneslideren Amadou Onana og stopperen Jarrad Brantwaite, hvis klubben straffes yderligere.

De to profiler har været lyspunkter for Everton i sæsonen, og af samme grund har flere topklubber meldt deres interesse i at købe dem.

Yderligere sanktioner vil ikke få konsekvenser for klubbens planer i januars tranfervindue, hvor Everton primært har tænkt sig at låne spillere.

Det kan dog blive nødvendigt at sælge Onana og Brantwaite, hvis det skal være muligt at hente permanente forstærkninger i fremtidige transfervinduer.

Arsenal er gentagne gange blevet nævnt som bejlere til 22-årige Onana, der angiveligt har et prisskilt på 60 millioner pund, imens 21-årige Brantwaite er blevet nævnt hos klubber som Real Madrid, Manchester United og Tottenham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P