Championship

Leicester smider sejren mod Ipswich efter Hermansen-ripost

Leicester var på vej mod tre vigtige point i topkampen mod andenpladsen fra Ipswich, men gæsterne scorede kort før slutfløjt.

Målmand Mads Hermansen - Danmarks fodboldlandsholds- herrer træner på Windsor Park i Belfast søndag den 19. november 2023. Mandag spiller Danmark EM - Kvalifikationskamp mod Nordirland.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Mandag aften bød på et vaskeægte topbrag i Championship.

Hjemme på King Power Stadium tog førstepladsen fra Leicester hjemme i mod Ipswich på rækkens andenplads.

Leicester havde Mads Hermansen og Jannik Vestergaard i startopstillingen, og Vestergaard gjorde sig bemærket med et par gode forsøg i første halvleg. Og det var også en midterforsvarer, der fik nettet til at blafre først.

Men desværre for Ipswichs Leif Davis, så var det i eget mål, at han skød bolden ind over stregen. Kampen var en halv time gammel, og det lignede længe kampens ene mål.

For godt nok havde begge hold pæne forsøg undervejs, og Mads Hermansen hev også en regulær klasseredning op på Wes Burns forsøg, og derfor var Leicester godt på vej mod tre vigtige point.

Men i det 89. minut kunne Hermansen kun halvklare på et forsøg fra distancen, og den løse bold var Ipswichs Jeremy Sarmiento først over. Hermansen var tæt på at gøre fejlen god igen, men han kunne ikke holde midtbanespillerens forsøg ude af nettet.

Kampen ender derfor 1-1, og dermed er det status quo i toppen, hvor Leicester har syv point ned til Ipswich.