Premier League

Pep stikker til De Bruyne: Jeg er lidt irriteret på ham

Kevin De Bruyne viste alle, hvorfor Manchester City havde savnet ham, da han sørgede for en dramatisk sejr mod Newcastle fra bænken.

Kevin De Bruyne er tilbage i aktion for Manchester City.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Kevin De Bruyne er tilbage.

Belgieren kom ind fra bænken og afgjorde kampen mod Newcastle med en scoring og et oplæg efter fem måneders skadespause.

Manchester City vandt dermed Premier League-opgøret med 2-3, men selvom belgieren var kampafgørende, var hans træner, Pep Guardiola, stadig mildt irriteret på sin stjernespiller efter kampen.

– Jeg er en smule irriteret, trist og sur på ham, fordi han ikke scorede på sin første berøring fra frisparket. Måske tager jeg fejl, men jeg tror, at Kevin er fit nok til at spille 35-40 minutter, han har været skadet i fem måneder, siger en kæk Guardiola til Viaplay efter opgøret, inden han bliver mere seriøs:

– Måske kan vi have flere omstillinger når modstanderne er trætte. Så at have mange million afleveringer, og når de så er trætte har Kevin, Phil (Foden), Julian (Alvarez) og Oscar (Bobb) en anden fart.

Sejren betyder, af City nu kun har to point op til rivalerne Liverpool på førstepladsen i Premier League efter 20 spillerunder.

Se hele interviewet med Pep Guardiola øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P