Premier League

Medie: Tottenham-flop på vej til Serie A

I Italien er Fiorentina angiveligt parate til at snuppe en spiller uden den store fremtid i det nordlige London.

Tottenhams Bryan Gil er interessant for italienske Fiorentina.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kører ganske udmærket for Tottenham, men ikke for alle klubbens spillere.

En af de spillere, der formentlig drømmer om mere, er spanske Bryan Gil, som aldrig rigtig er blevet en succes i Tottenham.

Gil skiftede til Tottenham fra Sevilla i sommeren 2021, og siden er det blevet til januar-udlån til først Valencia og siden tilbage til Sevilla.

Gil er dog tilbage i Tottenham, hvor han har kontrakt i yderligere to og et halvt år, men det er også den tid på året, hvor den 22-årige spanier plejer plejer at forlade klubben.

Det kan meget vel blive tilfældet igen i år, og denne gang kan der være tale om en permanent transfer.

Tottenham sender forsvarspiller på leje

Det er italienske Fiorentina, der ifølge Sky Sports Italias Gianluca Di Marzio er på interesseret i at hente det spanske Tottenham-flop.

Gil har endnu til gode at score for Tottenham, som han spillet 40 officielle kampe for. 40 kampe lyder dog mere imponerende, end det egentlig er, for i gennemsnit har Gil blot været på banen i 30 minutter per kamp.

I denne sæson måtte Gil se Tottenhams første syv kampe fra tribunen, da han sad ude med lyskeproblemer. Efterfølgende er det blevet til spilletid i otte af de seneste 13 Premier League-kampe, hvoraf to har været fra start.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P