3F Superligaen

Officielt: David Jensen klar for Lyngby

Målmanden David Jensen har skrevet kontrakt med Lyngby frem til 2026.

Lyngby BK har hentet den 31-årige målmand David Jensen hjem til Superligaen. Det bekræfter klubben onsdag.

David Jensen, der tidligere har optrådt for FC Nordsjælland i Superligaen, vender hjem til Danmark efter otte år i udlandet.

Her har den danske målmand senest spillet for tyrkiske Istanbulspor, hvor det blev til 47 kampe. Men venter altså et gensyn med de koldere danske himmelstrøg for målmanden.

Selv er David Jensen rigtig glad for igen at vende hjem til Danmark.

– Jeg har været rigtig glad for min tid i udlandet, og jeg er også sikker på, at det har gjort mig til en endnu bedre målmand, men når det er sagt, så kunne jeg godt mærke, at Danmark trak i mig og familien igen.

– Jeg spillede fast og havde egentlig fået opbygget mig et godt navn i Tyrkiet, men savnet blev simpelthen for stort. Så da muligheden for Lyngby Boldklub opstod, var jeg ikke i tvivl, og jeg er virkelig glad for, at jeg nu er en del af den her fantastiske klub, siger David Jensen til Lyngbys hjemmeside.

AaB sælger midtbaneanker til Portugal

Den nyankomne Lyngby-målmand har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

Udover Istanbulspor har David Jensen også optrådt for FC Utrecht, Westerlo og New York Red Bulls.

Medie: Horsens-profil afviser ny kontrakt – et skifte nærmer sig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P