NordicBet Ligaen

AaB sælger midtbaneanker til Portugal

AaB meddeler onsdag eftermiddag, at man har solgt én af klubbens midtbanespillere til Clube Desportivo Santa Clara i Portugal.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

Efter tre og et halvt år i AaB vender portugisiske Pedro Ferreira nu hjem til Portugal. Det oplyser klubben onsdag.

AaB og Pedro Ferreira er blevet enige om, at deres veje skal skilles, da de to parter har lavet en aftale med portugisiske Clube Desportivo Santa Clara.

NordicBet Liga-klubbens sportdirektør, Ole Jan Kappmeier, fortæller til AaB’s hjemmeside, hvorfor man har valgt at skille sig af med Ferreira.

– Pedro Ferreira efterlader absolut et positivt indtryk i AaB, men med kun et halvt år tilbage af sin kontrakt, og med de ændringer i truppen, som vi allerede har foretaget os og er i gang med, har vi været enige med Pedro om, at det ville være optimalt at skilles nu.

Selv er den nu forhenværende portugiser også glad for sin tid i Aalborg, mens han også ser fremad i karrieren.

– Jeg er stolt over at have været en del af AaB i det seneste tre et halvt år. På banen har der både været gode og dårlige perioder – med sidste sæsons nedrykning som den værste oplevelse i min karriere.

– Men jeg tror på, at AaB lykkes med at rykke op igen. Det fortjener fansene også, for de har stået bag holdet uanset resultaterne i den tid, jeg har været i AaB. Det skal de have tak for, for det betyder meget for os spillere.

– Jeg er nu nået til et sted i karrieren og livet, hvor jeg har brug for udfordringer et nyt sted, og timingen for et skifte er den rette nu – både for mig og for AaB, som jeg ønsker alt det bedste, slutter den på fredag 26-årige midtbanespiller, siger Pedro Ferraira til AaB’s hjemmeside.

AaB forlænger med talentfuld målmand

Den 25-årige portugiser nåede at spille 95 kampe for AaB, hvilket ifølge nordjyderne gør ham til den udlænding med niendeflest kampe i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P