Premier League

Bernardo drømmer om at spille for bardomsklubben: Har aldrig lagt skjul på det

Manchester City-stjernen Bernardo Silva håber, at han i fremtiden kan komme til at spille for barndomsklubben Benfica igen.

Bernardo Silva håber at vende hjem til Benfica en dag.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Bernardo Silva har været én af Manchester Citys vigtigste spillere gennem flere sæsoner.

Den vævre portugiser bliver ofte rost for sine færdigheder på bolden og sin arbejdsindsats – to ting som har gjort ham til en nøglespiller under Pep Guardiola.

Silva er i gang med sin femte sæson i Manchester City, og selvom han stadig kun er 29 år gammel, er har han flere gange skullet forholde sig til, om han snart vender hjem til barndomsklubben, Benfica.

Det skulle han endnu en gang, da den portugisiske avis A Bola, spurgte ham ind til emnet.

– Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne vil vende tilbage. Lad os se hvad der i fremtiden er muligt. Det er ikke værd at tale om hele tiden, men lad os se, slår han fast.

Bernardo forklarer dog samtidig, at det af økonomiske årsager ikke er muligt foreløbigt.

– Der er kontraktlige ting, der skal respekteres, og man skal leve i virkeligheden, der er, at portugisisk fodbold ikke kan konkurrere økonomisk med engelske, spanske eller endda tyske og franske klubber. Det ville være helt umuligt for mig at tage til Benfica i øjeblikket, fordi Manchester City vil have mange penge for mig.

Mål og Highlights: Manchester City slår Everton efter comeback i anden halvleg

– I de sidste fire-fem år har jeg været vurderet til mere end 50 millioner euro, og det er umuligt for en portugisisk klub at betale så mange penge. Folk må være en smule realistiske, siger Silva.

Portugiseren har været i forrygende form for Manchester City i sæsonen. Her har han scoret fem gang og lagt op til yderligere fire mål i 15 Premier League-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P