Chelsea-matchvinder om manglende spilletid: Vil gøre en forskel som i dag

Noni Madueke blev matchvinder fra bænken, efter han kom ind fra bænken og tilkæmpede sig et straffespar, som han selv scorede på.

Noni Madueke blev matchvinder i kampen mellem Chelsea og Crystal Palace.

Noni Madueke blev den usansynlige helt for Chelsea i 2-1-sejren over Crystal Palace.

Kantspilleren har ikke set meget til banen under Mauricio Pochettino, og til onsdagens kamp var hollandske Ian Maatsen foretrukket i startopstillingen.

Han kom dog på banen i stedet for Christopher Nkunku med knap 20 minutter igen ved stillingen 1-1. Her var han en stor trussel mod Palace-defensiven, og med et minut igen blev han matchvinder, efter han selv tilkæmpede sig et straffespark.

– Det var en svær kamp. Kredit til Crystal Palace, de spillede godt og var svære at nedbryde. Men vi skal også have kredit, vi fortjente det, siger Madueke ifølge One Football efter kampen.

Straffesparket blev ikke dømt i første omgang, og det blev først givet efter et VAR-tjek. Hovedpersonen selv, var dog ikke i tvivl om, at det ville blive dømt.

– Det var et klokkeklart straffespark. Jeg scorede på et tidligere i pokalen, og jeg var sikker på min teknik.

Det var Maduekes første mål i sæsonen, og selvom det ikke er blevet til megen spilletid, håber han alligevel, at han fortsat kan gøre en forskel for holdet.

Mål og Highlights: Chelsea afværger pointtab mod Crystal Palace med sen scoring

– Du vil spille hele tiden, og gøre en forskel, som jeg gjorde i dag fra bænken, slutter han.

Noni Madueke har spillet otte Premier League-kampe for Chelsea under Mauricio Pochettino.