3F Superligaen

Søren Krogh er klar til foråret: Skal brage igennem og sikre overlevelse

Søren Krogh er klar til at komme i gang med arbejdet som permanent OB-træner.

Søren Krogh er klar til overtage som permanent OB-træner.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Søren Krogh ser allerede frem til foråret.

Efter at have ageret som midlertidig cheftræner for OB i Superligaens sidste fire kampe, blev han lørdag formiddag offentliggjort som den permanente erstatning for Andreas Alm, der blev fyret i efteråret.

Ansættelsen er selvsagt noget, der glæder den tidligere assistenttræner, der nu får til opgave at genrejse den fynske fodboldstolthed.

– Jeg er glad, og jeg er stolt over, at jeg får denne mulighed. Nu handler det om, at vi skal brage igennem til foråret, så vi sikrer os overlevelse, men sideløbende med det skal vi også udvikle os selv og vores spillestil, så vi stille og roligt kan bygge klubben og vores identitet op, siger Søren Krogh.

Han er samtidig sikker på, at kendskabet til klubben er en fordel.

– Jeg har et grundlæggende kendskab til klubbens kerne, som vi kan tage udgangspunkt i, når vi skal udvikle klubben og vores spillestil. Derfor ved jeg også, hvor vigtig en rolle akademiet spiller, og hvilket fantastisk arbejde, der leveres der. Jeg glæder mig derfor til at udvikle det tætte og gode samarbejde mellem Akademiet og førsteholdet i de kommende år, forklarer han.

Søren Krogh har underskrevet en aftale frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P