Rodri udgik mod Fluminense: En af de værste i min karriere

Rodri måtte lade sig udskifte i finalen ved VM for klubhold mod Fluminense efter en hård tackling.

Rodri udgik med en skade for Manchester City mod Fluminense.
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Rodri har været en af Manchester Citys vigtigste spillere i sæsonen.

I kampene, hvor holdet har måttet undvære den spanske verdensklasse sekser, har holdet været nærmest ugenkendeligt.

Derfor var der formentlig også mange City-fans, der holdt vejret, da Rodri blev udskiftet med, hvad der lignede, en knæskade i finalen af VM for klubhold mod Fluminense.

Her blev Rodri udsat for en hård tackling af brasilianernes Aleksander.

– Jeg var meget heldig i dag. Det var en af de værste tacklinger i min karriere. Jeg var så bange, fordi jeg mærkede noget i mit knæ, men det var heldigvis ingenting. Jeg sagde til ham, “det kan du ikke gøre”, forklarer Rodri til Sky Sports efter kampen og fortsætter.

– Jeg var meget heldig i dag. Det var en af de værste tacklinger i min karriere. Jeg var så bange, fordi jeg mærkede noget i mit knæ, men det var heldigvis ingenting. Jeg sagde til ham (Aleksander, red.), “det kan du ikke gøre”.

I samme ombæring bekræfter han, at han forventer at være klar til midtugekampen mod Everton.

Manchester City vandt kampen med 4-0 og kunne tilføje årets femte trofæ til trofæskabet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P