Serie A

Godt nyt fra Serie A: Landsholdsprofil slipper for skade

Skadeskrisen i AC Milan blev værre mod Salernitana fredag aften. Her lod Simon Kjær sig blandt andre udskifte, men heldigvis lader det ikke til at være en alvorlig skade.

Simon Kjær udgik med en skade for AC Milan mod Salernitana.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Skadeskrisen voksede for AC Milan, da det fredag aften blev til et pointtab mod Salernitana.

Milaneserne har haft yderst travlt i behandlingsrummet i indeværende sæson, hvor 20 ud af 27 spillere i denne sæson har været inde og vende.

En af de spillere, som har været skadet, er den danske landsholdsanfører Simon Kjær, og mod Salernitana udgik han endnu en gang med en formodet skade.

Football Italia skriver dog, at Kjær blot følte sig svimmel efter et slag til hovedet, og at det ikke forventes at være alvorligt.

Simon Kjærs forsvarsmakker Fikayo Tomori udgik også med en skade, og blev dermed den 21. spiller, der pådrog sig en skade.

Englænderen haltede fra banen efter 65 minutter, efter han ellers havde bragt AC Milan foran 0-1 i første halvleg. Kampen endte 2-2.

Olivier Giroud og hollandske Tijjani Reijnders er nu de eneste to førsteholdspillere, der har fået fast spilletid, der endnu ikke har været en tur på lazarettet for Milan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P