Bundesligaen

Bekræftet: Emil Forsberg skifter til MLS

Emil Forsberg skifter ved årsskiftet fra RB Leipzig til New York Red Bulls. Det bekræfter den tyske klub lørdag aften på sin hjememeside.

Grafik med Emil Forsberg på
Foto: RB Leipzig

Emil Forsberg scorede i Leipzigs sejr over Hoffenheim lørdag aften, og det viser sig at være sidste mål for Forsberg hjemme på Red Bull Arena.

Bare få minutter efter slutfløjt annoncerede den tyske klub nemlig, at den 32-årige svensker skifter til New York Red Bulls fra årsskiftet.

Emil Forsberg skifter til MLS-klubben på en to-årig kontrakt med en option på yderligere et år. Dermed er det slut på en glorværdige karriere for Emil Forsberg i RB Leipzig.

Forsberg skiftede fra Malmö FF til Leipzig tilbage i 2015 og svenskeren har været en instrumental del i den sportslige succes, Leipzig har oplevet de seneste sæsoner.

– Med Emil Forsberg siger vil farvel til en ekstraordinær person og spiller, der har gjort fremragende for RB Leipzig siden 2015 og har gjort store ting sammen med hele klubben, udtaler sportsdirektøren Rouven Schröder til klubbens hjemmeside.

– Hans navn vil forblive tæt knyttet til RB Leipzig og vores succeshistorie, og vi kan kun sige tak for alt, hvad Emil har givet til os og befolkningen i Leipzig, slutter sportsdirektøren.

Klubben lå i 2. Bundesligaen, da Forsberg skiftede til det østtyske i 2015, og det er siden blevet til 324 kampe i den hvide trikot med 71 mål til følge.

Mål og Highlights: To mål på tre minutter sikrer Leipzig sejr over Hoffenheim

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P