NordicBet Ligaen

Sønderjyske forlænger med assistent Frølund

NordicBet Ligaens tophold fra Sønderjyske har forlænget med Thomas Nørgaards assistent - Lasse Frølund.

Foto: Sønderjyske

Et enkelt år har været nok til at overbevise i Haderslev.

Sønderjyske har torsdag offentliggjort en forlængelse med assistenttræner Lasse Frølund, som de nu har papir på til sommeren 2026.

Frølund kom til Sønderjyske i januar i år, hvor han sluttede sig til cheftræner Thomas Nørgaards, der var blevet ansat en måned tidligere, trænerteam.

– Jeg er meget tilfreds med at have forlænget i Sønderjyske Fodbold. Klubben er inde i en positiv udvikling både på og uden for banen. Spillemæssigt har vi udviklet os meget det seneste år, og vi har en visionær ledelse omkring os, der er med til at skubbe infrastrukturen i klubben i en retning, der gør, at vi kan følge med i toppen af fodbold-Danmark, lyder det fra Frølund.

Forlængelsen med Frølund kommer ovenpå en tilsvarende forlængelse med klubbens anden assistenttræner, Simon Poulsen, der onsdag skrev under på en tilsvarende forlængelse.

Sønderjyske forlænger med assistenttræner Simon Poulsen

– Det har også været en fornøjelse at følge den udvikling, der er sket på tilskuersiden det seneste år. Én ting er, at der er kommet flere tilskuere på Sydbank Park, men derudover oplever jeg også, at vi i højere grad er sammen om den mission, vi er på i Sønderjyske Fodbold.

– Jeg nyder samarbejdet med det øvrige trænerteam, hvor jeg synes, vi komplementerer hinanden enormt godt. I det hele taget har vi en god synergi i hele klubben, og jeg nyder at komme her og trives generelt storartet i Sønderjylland, siger Lasse Frølund.

Cheftræner Thomas Nørgaard arbejde i første halvår af 2022 tæt sammen med Lasse Frølund hos de nuværende NordicBet Liga-konkurrenter fra B.93, hvor de to udgjorde Østerbro-klubbens trænerteam, inden Nørgaard i juli rejste til Tjekkiet for at være assistenttræner for Brian Priske i Sparta Prag.

Sønderjyske forlænger med ung svensker

Med de to seneste dages forlængelser er cheftræner Thomas Nørgaard, der har kontrakt til sommeren 2025, nu den i trænerteamet, der er tættest på kontraktudløb.

I Sønderjyske er de selvsagt tilfredse med at have fået helt styr på fremtiden for klubbens ledere.

– Vi er meget glade for Lasse Frølunds store arbejde i Sønderjyske Fodbold, og det er derfor rart at have kontrakten på plads frem til sommeren 2026. Vi har et stærkt og dynamisk trænerteam, der fungerer godt sammen både på banen og i trænerrummet, og de arbejder hårdt for, at vi skal lykkes med projektet.

Følg Campo på Facebook

– Lasse Frølund har fra dag ét skubbet til ambitionerne og forventningerne både på og uden for banen. Han har sat nye standarder for samarbejdet med akademiet i transitionsarbejdet, hvor han også har en afgørende rolle, og han brænder virkelig for udviklingen af unge fodboldspillere.

– Frølund er desuden tovholder på implementeringen af mere data, evidens og analyse på vores spillestil. Vi er både stolte og glade over at kunne råde over hans viden og faglige kvaliteter i kommende sæsoner, siger sportschef Casper Daather.

Lasse Frølund har foruden B.93 erfaring fra Frederiksberg-klubben FA2000. Den 37-årige træner påbegynder P-træneruddannelse i det 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P