Champions League

Rønnow snuppede Modric-straffe: Det var sygt

Union Berlin er ude af Champions League, men i gruppespillet sidste kamp kom danskerklubben fra hjemmekampen mod Real Madrid med æren i behold.

Frederik Rønnow er stolt trods endnu et sent nederlag.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Union Berlin har for første gang i klubbens historie været en del af Champions League.

Efter tirsdag aftens 2-3-nederlag til Real Madrid er Champions League-eventyret nu et overstået kapitel for denne gang.

Kampen mod de spanske giganter gav dog den tyske hovedstadsklub en lille smag på Champions League-magien, hvor særligt danske Frederik Rønnow kom i fokus ved at snuppe et straffespark fra Luka Modric.

Rønnow kastede sig til sin egen højre side, men med et hængende ben fik han alligevel reddet kroatens skud i midten.

– Jeg tænkte egentlig, at han ville sparke i midten, så jeg hoppede egentlig forkert, men i sidste ende lykkedes det, sagde Rønnow efter kampen til Kicker.

Umiddelbart efter sin redning kunne Rønnow se holdkammeraten Kevin Volland bringe Union Berlin foran, og så eksploderede klubbens lånte hjemmebane – Olympiastadion i jubel.

– Det var sygt. Jeg prøver altid at forblive rolig, men de to minutter var et højdepunkt, og man ser, at fodbold engang imellem går stærkt, lyder det fra Rønnow.

Mål og Highlights: Rønnows strafferedning mod Real Madrid var ikke nok – Union er ude

En kamp der bølgede frem og tilbage endte i sidste ende med at give Real Madrid en 2-3-sejr via et Dani Ceballos-mål ét minut før tid.

– Det var en svær kamp mod en modstander i verdensklasse. Med straffesparket skete alt meget hurtigt, og jeg måtte bare tage en beslutning. Det var selvfølgelig en god fornemmelse, at jeg reddede det, men alligevel står vi her uden point og lukkede endnu et mål ind i sidste minut. Det gør selvfølgelig ondt, lyder det fra Rønnow.

Union Berlin tabte sæsonens første tre kampe i Champions League, men efterfølgende har de fået 1-1 mod både Napoli og Braga inden tirsdagens nederlag til Real Madrid.

Med nederlaget er det slut med europæiske fodbold i Berlin i denne omgang, da Napoli snupper andenpladsen bag Real Madrid, mens Braga tager sig af den Europa League-givende tredjeplads.

Du kan se alle højdepunkter fra tirsdagens kamp her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P