Premier League

Offensivspiller færdig i Manchester United – senest til sommer er det slut

Han har været i Manchester United siden 2015, men senest til sommer er det slut for offensivspilleren, som altså ikke får forlænget sin kontrakt.

Anthony Martial færdig i Manchester United senest til sommer
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Så er det slut.

Efter mere end otte år i klubben tyder alt nu på, at den 28-årige franskmand Anthony Martial meget snart er færdig i Premier League-storklubben, Manchester United.

I hvert fald hvis man skal tro The Athletic-journalisten, David Ornstein, som mandag er kommet i besiddelse af oplysninger, der sender Martial mod en klubløs fremtid, hvis ikke andre klubber slår til inden længe.

Ornstein kan således berette, at Manchester United ikke har i sinde at udløse den option, der er i aftalen mellem parterne, som vil forlænge Martials ophold frem til sommeren 2025.

Det betyder altså, at Anthony Martials kontrakt med United udløber til sommer, hvilket vil sende franskmanden en tur på markedet for kontraktløse spillere.

Planen er dog angiveligt, at Manchester United vil forsøge at sælge Anthony Martial i løbet af transfervinduet i januar måned. Klubben skal dog ikke forvente at få det helt store beløb for offensivspilleren som følge af kontraktsituationen.

Medie: Stjerne står i spidsen for Erik ten Hag-kritiske United-spillere

Anthony Martial har som sagt spillet i Manchester United siden sommeren 2015, hvor han skiftede til klubben fra Monaco.

Fra januar 2022 til sommeren 2022 var Martial kortvarigt i Sevilla på et lejeophold, men ellers har den udelukkende stået på klubfodbold i Manchester United i de seneste otte år.

Her er det i alt blevet til 317 kampe med 90 mål og 55 assists til følge.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P