Premier League

Medie: Stjerne står i spidsen for Erik ten Hag-kritiske United-spillere

En af Manchester Uniteds helt store stjerner står angiveligt i spidsen for den gruppe af United-spillere, der er utilfredse med manager Erik ten Hag.

Marcus Rashford utilfreds med Erik ten Hag og står i spidsen for Erik ten Hag-kritik.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har mistet 50 procent af omklædningsrummet i Manchester United.

Sådan lød meldingen fra Sky Sports om Manchester United-manager, Erik ten Hag, efter Manchester Uniteds nederlag på 1-0 til Newcastle i starten af december måned.

Og selvom historien efterfølgende er blevet forsøgt skudt i jorden, så virker det fortsat ikke til, at der er ro på de indre linjer i Premier League-storklubben.

Uroen omkring Erik ten Hag skyldes angiveligt hollænderens hårde træningspas, manglende omstillingsparathed og sagen med Jadon Sancho, som er røget helt ud i kulden under Ten Hag.

Det skulle være de bærende elementer i det krakelerende forhold mellem Erik ten Hag og truppen. Og en bestemt stjerne skulle eftersigende stå i spidsen for gruppen af utilfredse United-spillere. Det skriver Football Insider.

Ifølge mediets viden skulle det være Marcus Rashford, der står i spidsen for kritikken af Erik ten Hag. Den 26-årige englænder menes at have mistet tiltroen til, at hollænderen kan få det bedste ud af de spillere, han har til rådighed.

Medie: United jagter midtbaneforstærkning hos ærkerivalen

Det skyldes primært dårlige træningsmetoder og en generelt dårlig spillestil, der ikke falder i Rashfords smag, skriver mediet.

Marcus Rashford har på det personlige plan haft det svært i denne sæson. I alt er det blot blevet til to mål og fire assists i 20 kampe på tværs af alle turneringer, hvilket blandt andet har medført, at Rashford er gledet ud på bænken i de seneste kampe.

Marcus Rashford står i alt noteret for 379 kampe med 125 mål og 72 assists til følge i Manchester United. Den nuværende kontrakt mellem parterne står i skrivende stund til at udløbe i sommeren 2028.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app
Mål og Highlights: Ydmyget! Manchester United skilt ad hjemme mod Bournemouth

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P