Dansk Fodbold

David Nielsen bekræfter nyt trænerjob: Jeg kan håndtere at alt ikke er perfekt

David Nielsen har stået uden trænerjob, siden han i efter 2021-22-sæsonen sagde farvel til superligaklubben AGF.

Cheftræner David Nielsen under hans sidste kamp. Superligafodbold i playoff spilet mellem AGF - FC Nordsjælland. Aarhus lørdag den 21. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Det har været en offentlig kendt sandhed i et par dage, men nu bekræfter han selv.

David Nielsen skal for resten af sæsonen være cheftræner i græske A.E. Kifisia FC, der ligger sidst i den græske Super League.

Athen-forstadsklubben er rykket op tre gange i løbet af de seneste fire sæsoner.

– Der er mange ting, der ikke ser perfekte ud udefra, men det ser jeg bare som en udfordring. Jeg kan godt håndtere, at tingene er lidt kaotiske, og jeg kan også håndtere, at alt ikke er perfekt, siger David Nielsen til TV 2 Sport.

Efter 13 af den græske sæsons i alt 33 kampe ligger Kifisias sidst, men den danske træner kommer ikke til klubben uden muligheder.

Den græske liga, der bliver delt op i top-seks og bund-otte efter 26 kampe, er tæt i både bunden og i toppen. For Kifisias er der således kun ni point op til en plads i top-seks.

David Nielsen har i første omgang skrevet under på en kontrakt for resten af sæsonen.

David Nielsen har på det seneste været ansat som fodboldekspert på TV 2, hvor han særligt i kanalens landsholdsdækning har tonet frem på skærmen. Det job beholder han som udgangspunkt.

..opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P