Premier League

Forsvarsproblemer i Liverpool: Kan have spillet sin sidste kamp for klubben

Joel Matip har overrevet sit korsbånd, og dermed er stopperens sæson ovre. Det bekræftede Jürgen Klopp efter sejren over Sheffield United.

Joel Matip i sin røde Liverpool-trøje.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har vundet sine sidste to Premier League kampe mod henholdvis Sheffield United og Fullham.

Det er dog ikke alt, der er fryd og gammen i den engelske storklub, da det ser ud til, at en af klubbens store forsvarsnavne er sendt på skadeslisten med en slem korsbåndskade.

Det var i hvert fald det, som cheftræner Jürgen Klopp sagde på sit pressemøde efter onsdagens sejr over Sheffield United, da han blev spurgt ind til Joel Matips skadessituation. Du kan se målene fra kampen herunder.

Mål og Highlights: Liverpool gav ny Sheffield-manager værst tænkelige start

Joel Matip var ikke med i onsdagens opgør, da han måtte udgå fra søndagens kamp mod Fulham med 20 minutter igen.

Allerede inden kampen mod Sheffield United havde Klopp antydet, at der ikke var godt nyt med den erfarene midterforsvarer, men efter kampen blev det bekræftet af cheftræneren selv.

Her fortalte Klopp, at den 32-årige camerouner har overrevet sit korsbånd i knæet, og at han efter alt at dømme ikke kommer i aktion i denne sæson – og måske slet ikke i aktion for Liverpool igen.

Joel Matip har nemlig kontraktudløb med Liverpool efter denne sæson, og derfor kan han have spillet sin sidste kamp for klubben, hvis ikke kontrakten bliver forlænget. Der venter dog et stort genoptræningsarbejde, hvis Matip skal trække den røde trøje over hovedet igen.

Joel Matip kom til klubben fra Schalke 04 i sommeren 2016, og han har vundet nogle af de helt store trofæer i sin tid i klubben.

Han og klubben vandt Premier League i 2019/20-sæsonen, mens Champions League blev vundet i 2018/19-sæsonen. Han har spillet 201 kampe for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P