Mål og Highlights: Silkeborg forlænger FCK’s sejrløse stime – stort skridt mod semifinalen

F.C. København er nu uden sejr i fem kampe i streg, efter Silkeborg IF trak sig sejrrigt ud af ondagens pokalbrag i Parken.

Silkeborg IF sejrede over F.C. København i Oddset Pokalen i Parken.

Se kampens højdepunkter i videoen øverst i artiklen

Silkeborg IF diskede onsdag aften op med en flot præstation i Parken.

Her ventede F.C. København i den første af to indbyrdes pokalkvartfinaler, og gæsterne fra det midtjyske bød i dén grad forrige sæsons pokalvindere op til dans.

Således endte opgøret med en 0-2 sejr til Silkeborg IF.

Bedst som det begyndte at ligne en første halvleg uden mål, fik newzealandske Callum McCowatt dirigeret bolden ind bag FCK-keeper Kamil Grabara til 0-1 i det 43. minut.

FCK fik efterfølgende en fin start på anden halvleg, men Silkeborg IF blev farlige hver gang, de fik spillet sig ud af hjemmeholdets pres – hvilket skete med jævne mellemrum.

Derfor var det heller ikke ufortjent, da Anders Klynge blev spillet helt fri omkring 11-meterpletten i FCK-feltet, hvorefter han fik demonstreret sine afslutningsfærdigheder og sendte bolden i mål langs jorden ved fjerneste stolpe.

FCK forsøgte i opgørets afslutning at lægge pres på gæsterne, men Silkeborg-mandskabet blev aldrig for alvor udfordret. Ved slutfløjt viste måltavlen dermed fuldt fortjent 0-2.

Lind efter grimt sammenstød: Selvfølgelig har det påvirket mig

Nederlaget forlænger samtidig FCK’s stime uden sejre, der nu lyder på fem kampe i streg. Senest det blev til en sejr var 4-3-kampen i Parken, hvor Manchester United blev sendt hjem med et nederlag i bagagen.

De to pokalbejlere mødes igen i returopgøret på JYSK Park allerede lørdag.