LaLiga

Medie: FC Barcelona overvejer operation til kæmpe profil

FC Barcelona kan muligvis snart tilføje endnu en stor profil til den voksende skadesliste, der blandt andet tæller Gavi og Inigo Martinez.

Marc-André Ter Stegen i FC Barcelonas Champions League-kamp mod FC Porto.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Skaderne har for alvor gjort et uheldigt indtog i europæisk topfodbold.

Flere store klubber må undvære profiler. Det gælder også FC Barcelona, der mest nævneværdigt har mistet kometen Gavi til lazarettet grundet en korsbåndskade.

Skaden skete i landskampspausen, hvor holdkammeraten Marc-André ter Stegen måtte sidde helt over grundet en rygskade. Han har heller ikke været i aktion for Barca siden den 12. november, og nu overvejer spiller og klub en operation.

Det skriver The Athletic.

Foruden Gavi og Ter Stegen mangler klubben også forsvarspillerne Marcos Alonso og Inigo Martinez på grund af skader. Sidstnævnte blev skadet under opvarmningen til kampen mod Atletico Madrid.

Hvis de vælger, at problemet skal løses med en operation, risikerer Ter Stegen en skadespause på to måneder.

Dermed vil han med al sandsynlighed være klar, når klubben skal deltage i Champions League-ottendelsfinalerne til februar.

Xavi er ikke i tvivl: Gavis skade skyldes kampprogrammet

Der er dog ikke truffet en endelig beslutning endnu, og derfor er den 31-årige tysker stadig i spil til topkampen mod Girona, der ligger på andenpladsen i LaLiga, såfremt at han kan blive fri for sine smerter.

Kampen spilles søndag klokken 21 og kan ses på TV 2 PLAY. Få overblikket over samtlige kampe i fjernsyn på campo.dk’s TV-guide HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P