Premier League

Guardiola med opråb til fansene: Der kommer svære øjeblikke

Manchester Citys succestræner, Pep Guardiola, advarer klubbens fans mod at forvente, at klubben kommer til at vinde The Treble hvert år.

Pep Guardiola taler med Phil Foden i Manchester Citys Champions League-kamp.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester City har været helt og aldeles urørlige siden Pep Guardiola tog over.

Den 52-årige spanske taktikker har kreeret en trofæmaskine, der i sidste sæson kulminerede ved at vinde The Treble.

Men selvom Manchester City igen i denne sæson ser ud til at kæmpe med om metal, advarer Guardiola klubbens fans om at forvente trofæer hver eneste sæson:

– Vi har vundet meget, men forstå i fremtiden at det her er undtagelse. Det er ikke normalt at vinde The Treble og fem mesterskaber på seks år, siger spanieren ifølge Fabrizio Romano.

Han understreger samtidig vigtigheden i, at fansene står bag klubben, når der unægteligt kommer svære perioder:

– Fortsæt med at nyde det, men når de svære øjeblikker kommer i denne sæson eller den næste, er i nødt til at være der.

Det er ikke første gang i sin Manchester City-tid, at spanieren har været ude med opfordringer til tilhængerne.

Mål og Highlights: Manchester City fuldendte comeback mod RB Leipzig

Klubben drilles ofte af de øvrige Premier League holds fans for ikke at have fyldte tribuner på Etihad Stadium, og det har han flere gange adresseret.

Tilbage i januar, da Manchester City lå efter Arsenal i Premier League, kritiserede han fansene for at buhe ad holdet mod Tottenham, da man gik til pause bagud 2-0. Hjemmeholdet vandt 4-2 efter et comeback i anden halvleg, men spanieren kritiserede efterfølgende hjemmepublikummet:

– Vores fans er nødt til at give os et skub, forlange mere og råbe: “kom nu gutter, vis os, hvor gode I er.” Det er ikke den rigtige reaktion, når man er bagud 2-0, sagde han dengang ifølge Manchester Evening News.

Etihad Stadium danner igen ramme for opgøret mellem Manchester City og Tottenham i Premier League søndag aften. Kampen starter kl 17.30 og vises på See og Viaplay. Se hvornår alle de resterende kampe spiller i campo.dk’s TV-guide HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P