3F Superligaen

Mål og Highlights: Brøndby kørte Hvidovre effektivt over i første halvleg

Der var aldrig for alvor spænding om udfaldet i sæsonens andet Vestegns-derby mellem Brøndby og Hvidovre. Dertil var hjemmeholdet ganske simpelt for suverænt.

Brøndby slog Hvidovre uden de store problemer i efterårets sidste superligakamp.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Daniel Stenderup, Martin Spelmann og Christian Greko Jakobsen.

I søndagens kamp mellem Brøndby og Hvidovre var der flere spillere hos gæsterne med fortid hos dagens modstander, men selvom de formentlig havde håbet på at kunne drille deres tidligere klub, så gik det stik modsat.

Med en effektiv første halvleg vandt hjemmeholdet for Brøndby nemlig ganske overbevisende 4-0.

Nicolai Vallys, der i den forgange uge har modtaget hele to individuelle priser, gjorde det allerede efter otte minutters spil til 1-0, da han mod et passivt Hvidovre-forsvare elegant lagde bolden forbi Filip Djukic i målet.

Ny hæder til Brøndbys Vallys: Lidt svært at følge med

Mathias Kvistgaarden viste midtvejs i halvlegen fin sportsmanship, da han sørgede for, at Daniel Stenderup ikke fik gult kort ved at fortælle kampens dommer, at Stenderups forseelse ikke var skyld i hans fald.

Med syv minutter tilbage af første halvleg var der dog ikke den store tvivl om, at Nicolai Clausens forseelse var skyld i Kvistgaardens fald i straffesparksfeltet, og derfor fik Brøndby-angriberen helt korrekt straffespark.

Det skulle Ohi Omoijuanfo tage sig af, og selvom han ikke har scoret siden sidst i september, så lagde han ganske sikkert bolden forbi Djukic i Hvidovre-målet til en 2-0-føring.

Følg Campo på Facebook

I første halvlegs tillægstid lukkede Frederik Alves effektivt kampen, da han med sit første seniormål nogensinde gjorde det til 3-0. Forsvarsspilleren steg til vejrs og headede flot Daniel Wass’ hjørnespark i kassen.

En anden halvleg uden det store at skrive hjem om blev afsluttet med en fin afsluttende scoring, da Henrik Heggheim sendte Yuito Suzuki i dybden. Med en aflvering skråt tilbage i feltet fandt japaneren Mathias Greve, der efter en enkelt berøring kunne lægge bolden ind med højre fods yderside.

Flere scoringer blev det ikke til i efterårssæsonens sidste superligakamp på Brøndby Stadion, og dermed overtager Brøndby førstepladsen i ligaen – en plads som F.C. København og alternativt FC Midtjylland kan overtage senere i spillerunden, hvor de møder henholdsvis AGF og Viborg.

Brøndby møder i den kommende uge AGF i to pokalkvartfinaler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P