3F Superligaen

Ny hæder til Brøndbys Vallys: Lidt svært at følge med

Nicolai Vallys blev tidligere på ugen kåret som efterårets profil i Superligaen, men nu er der yderligere hæder til Brøndby-profilen.

Nicolai Vallys er kåret til årets spiller i Brøndby 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han fik ikke den bedste start i klubben, men i Brøndby har de i den grad taget Nicolai Vallys til sig.

Det skyldes ikke mindst den 27-årige offensivspillers mange imponerende præstationer på banen.

Efter sit skifte til Brøndby fra Silkeborg i august sidste år står Vallys noteret for 15 mål og otte assists i 42 kampe. Ni af de mål er kommet i denne sæson, og nu bliver han hædret for sine præstationer af Brøndby selv.

Vallys, der tidligere på ugen blev kåret som årets profil i Superligaen, er nemlig blev kåret til årets spiller i Brøndby 2023.

Superligatrænerne har stemt: Her er efterårets profil i Superligaen

– Det går jo enormt godt. Der sker helt vildt mange ting, det er måske lidt svært at følge med nogle gange, men jeg gør mit bedste og nyder at være Brøndby-spiller og håber på, at jeg kan blive ved med at bidrage. Det er surrealistisk og helt fantastisk.

– Jeg er sgu stadig lidt overrasket. Det er selvfølgelig kæmpestort og meget surrealistisk. Det havde jeg ikke forventet. I min tale, som jeg lige har holdt for mine holdkammerater og staben, den siger det hele. Jeg tror lige, jeg skal sunde mig. Det er sgu stort for mig, siger Vallys selv om prisen til Brøndby TV.

Følg Campo på Facebook

Med prisen skriver Vallys sig ind blandt Brøndby-profiler som Michael Laudrup, Peter Schmeichel, Martin Retov og Andreas Maxsø, men selv føler den ydmyge offensivprofil sig ikke på samme hylde som dem.

– Det er ikke sådan jeg føler det, at jeg er på højde med dem der. De har betydet enormt meget for Brøndbys historie og er nogle kæmpe navne. Når jeg kigger på den her (pokal, red.), så står der nogle flotte navne, så jeg føler mig heldig at være en del af den gruppe og den her pokal, og så føler jeg, at jeg skal bidrage med endnu mere for at kunne nævnes i samme sætning som dem. Jeg vil gøre mit bedste for at fortsætte, lyder det fra Vallys.

Medie: Brøndby var tæt på hollænder i sommerens transfervindue

Brøndby møder søndag Hvidovre på Brøndby Stadion, inden to pokalkvartfinaler i næste uge runder året af – et år der dog allerede har været mere end godkendt for den tidligere Silkeborg-profil.

– Det føles fantastisk. Når vi går på ferie og får ro på og ser tilbage på det hele, så tror jeg, det er et af de år, hvor der er en masse helt fantastiske oplevelser. Al den support og kærlighed, jeg har fået, det er helt fantastisk, og jeg sætter virkelig meget pris på det, lyder det fra Vallys.

Nicolai Vallys har kontrakt i Brøndby til sommeren 2026.

Årets spiller i Brøndby:

1980        Brian Chrøis
1981        Ole Østergaard
1982        Michael Laudrup
1983        John Widell
1984        Bjarne Jensen
1985        Claus Nielsen
1986        Ole Madsen
1987        Lars Olsen
1988        Bjarne Jensen
1989        Henrik Jensen
1990        Peter Schmeichel
1991        Kim Vilfort
1992        Uche Okechukwu
1993        Jes Høgh
1994        Ole Bjur
1995        Allan Nielsen
1996        Søren Colding
1997        Ebbe Sand
1998        Kim Daugaard
1999        Mogens Krogh
2000        Dan Anton Johansen
2001        Krister Nordin
2002        Aurelijus Skarbalius
2003        Per Nielsen
2004        Martin Retov    
2005        Johan Elmander    
2006        Per Nielsen    
2007        Mark Howard    
2008        Thomas Rasmussen    
2009        Stephan Andersen    
2010        Michael Krohn-Dehli    
2011        Michael Krohn-Dehli    
2012        Mike Jensen    
2013        Simon Makienok    
2014        Lukas Hradecky
2015        Riza Durmisi
2016        Frederik Rønnow
2017        Christian Nørgaard
2018        Kamil Wilczek
2019        Kamil Wilczek
2020        Andreas Maxsø
2021        Mikael Uhre
2022        Mads Hermansen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P