NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: AaB tilbage på sporet med snæver sejr over HB Køge

Efter tre kampe uden sejr kom AaB søndag tilbage på sporet på udebane mod HB Køge, hvor krisen til gengæld begynder at presse sig på.

HB Køge mod AaB i NordicBet Ligaen

Både HB Køge og AaB er formentlig tilfredse med, at de nu kan gå på vinterpause.

De to NordicBet Liga-klubber overvintrer i hver sin ende af tabellen, efter nordjyderne søndag slog sjællænderne 1-2.

Dermed bremser AaB den resultatmæssig dårlige stime, de er inde i med to uafgjort og senest et nederlag mod Hobro.

For HB Køge bliver vinterpausen formentlig brugt på selvransagelse, for Nicklas Pedersens nederlag er det femte af slagsen i træk for HB Køge.

Søndagens mål blev sat ind af AaB’s Richard Odada og Tim Prica i første halvleg, mens William Madsen reducerede kort efter pausen.

Officielt: Mike Jensen fortsætter i HB Køge

Der resterer fire kampe for begge mandskaber efter vinterpausen, hvor AaB lægger ud med en hjemmekamp mod det eneste hold, der ligger over dem – Sønderjyske. HB Køge gæster den 25. februar mod FC Helsingør.

Se alle mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.