Ingen forbedring efter trænerfyring: Lyon taber trods Nuamah-assist

Lyons rædselsfulde sæson i Ligue 1 fortsatte lørdag aften ude mod Lens. Her tabte holdet trods en af assist af Ernest Nuamah i den første kamp siden Fabio Grossos fyring.

Lyons Jake O'Brien i kamp mod Lens' Wesley Said i Ligue 1.

Første kamp efter fyringen af italienske Fabio Grosso var ingen succes for Olympique Lyon.

Med afløseren Pierre Sage på trænerbænken tabte den hårdtprøvede storklub 3-2 på udebane mod Lens i Ligue 1 og ligger fortsat sidst i tabellen.

Det til trods for, at gæsterne ellers kom hurtigst ud af starthullerne takket være et oplæg af den tidligere FC Nordsjælland-profil Ernest Nuamah.

Efter et kvarters spil ramte den lynhurtige ghaneser forsvarsspilleren Jake O’Brien med et hjørnespark. Han svigtede ikke og gjorde det til 0-1.

Glæden varede kun 11 minutter, inden Lens’ Wesley Said udlignede, og kort efter pausen kom hjemmeholdet også foran ved Przemyslaw Frankowski, der omsatte et straffespark.

O’Brien var dog ikke færdig med at score, og efter 72 minutter udlignede han til 2-2.

Desværre for Lyon var Lens hurtig til at svare tilbage, og blot to minutter senere blev Frankowski både dobbeltmålscorer og matchvinder, da han scorede til 3-2.

Lyon ligger dermed på 18. pladsen med fem point op til Toulouse på den rigtige side af stregen. Klubben har syv point efter 13 kampe.