3F Superligaen

Alexander Lind undskylder: Kunne jeg aldrig drømme om

Alexander Lind havde ikke lyst til at tale med pressen umiddelbart efter mandagskampen i Silkeborg, men nu har superligatopscoreren undskyldt sit røde kort via sine sociale medier.

Alexander Lind undskylder sit røde kort mod FC MIdtjyllands og målmand MArtin Fraisl.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var en tydeligt berørt Alexander Lind, der mandag aften måtte forlade banen i Silkeborg i utide.

Superligaens topscorer gik alt for voldsomt ind i en tackling på FC Midtjylland-målmand, Martin Fraisl, som efterfølgende måtte bæres fra banen.

Det kostede Lind et direkte rødt kort, og Silkeborg endte med at tabe kampen 1-4. Nu undskylder den sympatiske Silkeborg-spids.

– Jeg er utrolig ked af den hændelse, som skete i kampen i dag. Først og fremmest er jeg rigtig ked af at skuffe holdet og de fans, som var mødt op til kampen i dag.

– Samtidig er jeg virkelig ked af, at min tackling på [Martin] Fraisl var så grim. Kunne aldrig drømme om at skade nogen eller gøre nogen ondt på en bane, hvilket min reaktion sagde alt om. Undskyld, lyder det fra Lind.

Ingason trøstede udvist Lind: Jeg havde lidt ondt af ham

Alexander Lind kan med mandagens røde kort indstille sig på en vinterpause indtil minimum februar.

Endnu ligger det ikke fast, hvor lang karantæne Lind bliver tildelt, men med det direkte røde kort venter der minimum én spilledag på tribunen. Silkeborg har kun søndagens udekamp i Lyngby tilbage, inden den står på jule- og vinterferie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P