2 min læsningStor interesse for Grønbæk: Salgspris mere end fordoblet

Albert Grønbæk har været en af de helt store profiler på Bodø/Glimts vej til det norske mesterskab, og nu kan et stort udlandsskifte vente for den tidligere AGF'er.

2 min læsning
Albert Grønbæk tiltrækker sig opmærksomhed fra storklubber i udlandet.
Foto: Dilara Senkaya/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kun to spillere har spillet flere kampe for Bodø/Glimt denne sæson end Albert Grønbæk.

Den tidligere AGF-profil har bidraget med ni scoringer og syv assists på vejen mod klubbens tredje norske mesterskab på fire år, og så har han spillet samtlige minutter i Conference League, hvor nordmændene stadig har mulighed for videre avancement.

De flotte præstationer har ikke overraskende kastet interesse af sig fra større adresser, og den norske Nettavisen sætter nu navn på et par af de store europæiske klubber, der har stillet skarpt på Grønbæk.

Leicester fra den engelske Championship, tyrkiske Galatasaray, franske Lille samt italienske Napoli skulle ifølge det norske medie følge danskeren tæt, ligesom der angiveligt også skulle være interesse fra Tyskland.

Det er dog et ikke-europæisk hold, der indtil nu har vist mest konkret interesse, da den amerikanske MLS-klub Charlotte FC fra North Carolina skulle være klar til at sende op mod otte millioner euro – næsten 60 millioner kroner – mod den nordlige del af Norge.

Ekspert er ikke i tvivl: Grønbæk kan sælges for over 100 millioner kroner

Det potentielle bud fra den anden side af Atlanten vil mere end fordoble den pris, som Bodø/Glimt i august sidste år betalte for Grønbæk i AGF.

Dengang var der tale om aarhusianernes største salg nogensinde, da Grønbæk angiveligt indbragte aarhusianerne 25 millioner kroner.

Hvorvidt et skifte til den amerikanske MLS er interessant for 22-årige Grønbæk, som også må formodes at kunne banke på til en plads i Kasper Hjulmands landholdstrup, melder historien endnu intet om.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P