2 min læsningTidligere Liverpool-profil skuffet over exit: Hørte ingenting fra klubben

Alex Oxlade-Chamberlain forlod i sommer Liverpool sammen med en række øvrige profiler. Afgangen fra klubben blev dog langt fra håndteret, som han havde håbet.

2 min læsning
Alex Oxlade-Chamberlain stoppede i Liverpool i sommer.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

I sommer forlod flere profiler Liverpool efter en årrække i klubben.

Det var spillere som James Milner, Roberto Firmino, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, der alle har været vigtige i genrejsningen af klubben under Jürgen Klopp.

Fælles for dem alle var dog, at spilletiden i den engelske storklub var blevet drastisk reduceret med ankomsten af nye spillere. Dette galdt ikke mindst for Oxlade-Chamberlain, der aldrig fik en forklaring på den manglende spilletid:

– I januar var jeg ved at få momentum. Scorede mod Brentford, men så blev vi smadret 3-0 i Brighton, og det var det for mig, siger han til The Athletic.

Han afslører samtidig, at han aldrig talte med nogen fra klubben angående sin kontrakt, der udløb i sommer. Hverken om en forlængelse eller et klubskifte:

– Nogle af de yngre spillere fik muligheder for at blive involveret for at få dem klar til de kommende år, hvilket jeg forstår. Jeg ville bare gerne have haft det kommunikeret, så man ikke tænker ‘hvad mere kan jeg gøre her’. Og det blev aldrig afskrevet, at jeg kunne få en ny kontrakt. Det blev aldrig nævnt. Jeg forstod selvfølgelig situationen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tre dage før den sidste kamp i sæsonen mod Aston Villa fik han endelig en klar udmelding:

– Jeg fik fortalt, at de ville melde ud: bare så du ved det, vi melder ud, at du, Milner, Firmino og Keita smutter (…). Men der var aldrig noget officielt før det. Stilheden var nok til at forstå situationen.

Den 30-årige midtbanespiller nåede at spille 146 kampe for Liverpool. Hans tid vil dog blive husket for nogle grimme knæskader, der holdt ham ude af spil i lang tid.

Video: Baneløbere prøver at overfalde Liverpool-stjerne i Sierra Leone
Ungarn sikrer førstepladsen efter lynhurtigt comeback – Liverpool-stjerne blev helten

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P