Der blev onsdag taget hul på kvalifikationen til U19-EM. Her blev det til et enkelt point for Danmark.

Det danske U19-landshold spillede uafgjort med Island i EM-kvalifikationen.

Superligaen var pænt repræsenteret, da det danske U19-landshold onsdag tog hul på EM-kvalifikationen med et opgør ude mod Island.

Her bestod startelleveren af spillere fra OB, F.C. København, Brøndby IF, FC Midtjylland og AGF – blandt andre med Oscar Schwartau og de to Højlund-brødre.

De mange repræsentanter fra Superligaen formåede dog ikke at hive en sejr i land, da måltavlen efter 90 minutter plus tillægstid viste 1-1.

Danskernes eneste målscorer blev Valdemar Byskov fra FC Midtjylland – lige nu udlejet til C.D. Mafra – da han tidligt i opgøret tog sig af et straffespark og omsatte det til et føringsmål.

Kort før pausen kom islænderne dog på 1-1, og da anden halvleg forblev målløs endte det altså med et enkelt point til hver.

De to øvrige nationer i puljen, Estland og Frankrig, har endnu ikke været i aktion. De mødes senere onsdag klokken 18.00.