3 min læsningSuccestræner i NordicBet Ligaen kan se sig selv i Superligaen: Det ypperste i Danmark

Christian Lønstrup har før smagt på tilværelsen som cheftræner i Superligaen, og han kan sagtens se sig selv vende tilbage.

3 min læsning
Christian Lønstrup vil tilbage i Superligaen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har 38 kampe under bæltet som cheftræner i Superligaen.

Men for nuværende står den på NordicBet Liga-bold med Hillerød Fodbold for den tidligere FC Helsingør-cheftræner Christian Lønstrup.

Hver gang et cheftrænerjob i Superligaen bliver ledigt, bliver Christian Lønstrup dog ofte nævnt som en mulig kandidat til at overtage jobbet. Det samme gør sig gældende i denne omgang.

På nuværende tidspunkt er der et ledigt job i Superliga-klubben OB, og derfor var det da også oplagt for Viaplay, at spørge Lønstrup ind til muligheden for at vende tilbage som Superliga-cheftræner, da Hillerød mødte Hobro mandag aften.

Og her kunne Lønstrup i lægge skjul på, at Superligaen da er en drøm for fremtiden

– Jeg er et godt sted, men jeg er også åben for andre ting. Jeg har været i Superligaen og været oppe og snuse til det, og jeg synes, det var et spændende sted. Det er vel også en del af en træners udvikling at blive bedre og bedre, og det ypperste i Danmark er jo Superligaen, så man skal ikke udelukke noget, indleder Christian Lønstrup.

Tidligere på året kunne Hillerød-fansene glæde sig over, at Christian Lønstrup valgte at forlænge kontrakten med klubben, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Lønstrup er da også rigtig glad i klubben og vil da heller ikke smutte for enhver pris.

– Det er vores udvikling. For tre år siden da jeg startede, lå vi nummer ni i 2. division Øst. Så ryger vi op i den landsdækkende og bliver blandt de to bedste og ryger op i 1. division, og alle sagde, vi ville rykke ud. Det gjorde vi ikke, og nu er vi tæt på top-seks, fortæller han og fortsætter:

– Så længe jeg kan se, der er en progression, der går den rigtige vej, og jeg egentlig har opbakning fra spillerne og fra mit bagland, synes jeg, det er et spændende sted at være. Men det skal jo ikke blokere mig fra at komme andre steder hen. Det er jo ikke der, vi er. Men jeg har det godt her, og de sætter pris på det jeg laver, og det er jo et meget godt udgangspunkt, når man er på en arbejdsplads.

Christian Lønstrup har stået i spidsen for Hillerød Fodbold siden januar 2021. I alt har han stået i spidsen for klubben i 98 kampe med et pointsnit på 1,49 per kamp.

Se hele interviewet med Christian Lønstrup i videoen øverst i artiklen

Medie: Andreas Alm i spil til at overtage efter Riddersholm
Medie: Riddersholm flirtede med andre klubber i IFK Norrköping – dansk klub nævnes
Hobro IK spillede lige op med Hillerød Fodbold

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P