2 min læsningMedie: Riddersholm flirtede med andre klubber i IFK Norrköping – dansk klub nævnes

Der var angiveligt mange ting i kulisserne, der gjorde, at samarbejdet mellem Glen Riddersholm og IFK Norrköping gik galt. Blandt andet flirtede den danske cheftræner med andre jobs - heriblandt et muligt job i Danmark.

2 min læsning
Glen Riddersholm flirtede med Hammarby- og OB-job
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Glen Riddersholm må se sig om efter et ny arbejde.

Mandag står det klart, at den 51-årige danske træner er færdig som cheftræner i svenske IFK Norrköping.

Parterne er blevet enige om at lade sig skille. For Riddersholm handler det om, at han ikke mener, at han kan bidrage mere til projektet, mens det for klubbens ledelse handler om, at man havde håbet på mere fremgang.

Eller er det nu også derfor?

Det svenske medie Expressen afslører kort efter nyheden om, at Riddersholm altså ikke fortsætter i IFK Norrköping, at det er mange forskellige ting, der er skyld i samarbejdets ophør.

Det menes blandt andet at skyldes, at Glen Riddersholm har søgt andre jobs, mens han var ansat i IFK Norrköping. Mediet beretter blandt andet, at Riddersholm skulle have søgt job hos ligarivalerne fra Hammarby IF.

Her blev han dog afvist af Hammarby.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Foruden rygtet om, at Glen Riddersholm skulle have budt sig til i forbindelse med det ledige cheftrænerjob i Hammarby IF, så nævnes danskerens navn også i forbindelse med jobbet i OB, skriver Expressen.

Der meldes dog for nuværende ikke noget konkret om en potentiel forbindelse mellem Riddersholm og OB.

Alt i alt fremgår det af Expressens oplysninger, at forholdet mellem Glen Riddersholm og ledelsen i IFK Norrköping ikke ligefrem har været gnidningsfrit. Samtidig skulle opbakningen i truppen heller ikke have været god.

Medie: Andreas Alm i spil til at overtage efter Riddersholm
OB-stopper vil se fremad: Trænerskifte vasker tavlen ren

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P