2 min læsningNeestrup har stor respekt for Brøndby: De ligger som fortjent

Jacob Neestrup mener, at holdene i Superligaen har fået som fortjent, men har samtidig stor respekt for det Brøndby-hold han står overfor.

2 min læsning
Jacob Neestrup mener, at derby mod Brøndby er vigtige end Champions League mod Manchester united.
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

F.C. København må påtage sig favoritrollen, når de søndag middag tager i mod Brøndby i Parken.

Ikke nok med de er på hjemmebane og ligger nummer et i Superligaen, så slog de også Manchester United onsdag på selvsamme grønsvær.

Jacob Neestrup har dog foretaget sig to ændringer siden United-kampen -den ene af taktiske årsager, da Christian Sørensen er valgt fremfor Peter Ankersen, mens den anden skyldes en småskade til Mohamed Elyounoussi.

– Elyounoussi har haft baglårsproblemer, som han fik mod Hvidovre, og vi var fuldstændig afklaret med at han enten skulle starte inde i United-kampen eller i Derbyet. Vi synes, han har gjort en kæmpe forskel for os i Champions League, hvor han måske har været vores bedste spiller, og så må han gøre et godt indhop i dag, siger Neestrup.

FCK-træneren mener også, at Brøndby hører til i toppen af Superligaen, da de har fået præcis det antal point, de fortjener.

– Som de ligger nu, har de ikke fået et point for lidt eller for meget. Man får som fortjent, og selvom det er vores største rivaler, så har jeg som fodboldtræner selvfølgelig stor respekt for det indhold, som de har lagt i kampene henover en lang periode. Det synes jeg et eller andet giver sig selv. Også selvom man er F.C. København-træner, fortæller Jacob Neestrup til Viaplay kort inden opgøret.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvis hjemmeholdet løber med sejren, vil de være seks point foran Brøndby i Superligaen, mens en Brøndby-sejr vil gøre, at det er helt lige i toppen, hvor kun målscoren vil skille dem ad.

Se hele interviewet med Jacob Neestrup i toppen af artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P