1 min læsningKent Nielsen om straffespark: Håbløst at det dømmes

Det er ikke alle straffespark, der bør dømmes, mener Kent Nielsen. Fredag aften fik Silkeborg IF et straffespark, som ifølge Kent Nielsen, ikke burde være blevet dømt.

1 min læsning
Kent Nielsen var ikke tilfreds med det straffespark, som han og Silkeborg IF fik fredag aften.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Som så ofte før, er straffesparkssituationer noget, der deler vandene.

Selv om Silkeborg IF i fredagens kamp mod Randers FC fik tilkendt et straffespark, var cheftræner Kent Nielsen ikke tilfreds.

– Jeg synes, at det er håbløst, at det bliver dømt, og at reglerne er sådan. Det må jeg bare sige.

Sådan udtalte Kent Nielsen sig til Viaplay efter kampen, da han blev spurgt ind til det sene straffespark, som Silkeborg-angriberen Søren Tengstedt brændte i det 89. minut.

Randers’ Mads Enggaard blev skubbet i ryggen inde i feltet og ramte bolden med sin arm, hvilket fik kampens dommer, Jacob Karlsen, til at tage fløjten i munden og pege på pletten.

Mål og Highlights: Silkeborg IF og Randers FC deler i sent drama

– Jeg har sagt det længe. Den der ‘hands’ er jo ikke en chance til os, og så rammer den hans arm (Mads Enggaards red.), og så står der i fodboldloven, at man skal dømme straffe, sagde Kent Nielsen og fortsatte:

– Jeg synes, at det er dumt, at den her kamp kunne have været afgjort på sådan en situation, hvor det reelt ikke er en chance.

Det uafgjorte resultatet gør, at Silkeborg rykkede op på en tredjepladsen i Superligaen med 27 point, mens Randers er placeret på niendepladsen med 15 point.

Efter landskampspausen tager Randers imod OB d. 26 november, og Silkeborg tager imod FC Midtjylland i mandagskampen d. 27 november.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P