2 min læsningMedie: Svenske topklubber kæmper om dansker

Både Djurgården og Malmö FF skulle angiveligt have forhørt sig på den danske offensivspiller, som senest skiftede klub denne sommer.

2 min læsning
Malmö FF og Djurgården jagter danske Wessam Abou Ali
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har haft godt med succes i denne sæson.

I sommer førte et succesfuldt ophold i Vendsyssel FF til en transfer til svenske Sirius for Wessam Abou Ali, men allerede nu kan den 24-årige offensivspiller være på vej til en større adresse.

Abou Ali har med sine mange mål siden sommerskiftet til Sirius, hvor det i alt er blevet til otte styks i 15 kampe, været en vigtig brik for Sirius i kampen for overlevelse i Allsvenskan. Og det har nu angiveligt fået to tophold i den bedste svenske række til at dyste om den farlige dansker.

Således skriver svenske Expressen mandag, at både Malmö FF og Djurgården nu skulle have forhørt sig hos Sirius med henblik på at hente Wessam Abou Ali.

Mediet mener dog at vide, at det langt fra vil blive simpelt og billigt, hvis de to svenske topklubber vil have fingrene i Abou Ali.

Sirius har nemlig kontrakt med danskeren helt frem til december 2027, og så skulle ambitionen fra klubbens side være at sælge danskeren til udlandet og ikke til en konkurrerende klub ind for landets grænser.

Tilbage i 2021 kollapsede Wessam Abou Ali på banen i forbindelse med et NordicBet Liga-opgør mellem Vendsyssel FF og Lyngby BK.

Siden fik Abou Ali dog kæmpet sig flot tilbage til fodbolden, hvor karrieren tog fart i netop Vendsyssel FF. Her formåede han at score 29 mål og assistere tre gange i 66 kampe, hvilket førte til transferen til Siruis i sommeren 2023.

I Sirius er det som nævnt gået rigtig godt. 15 kampe er det blevet til for klubben med otte mål og en enkelt assist til følge. Abou Ali er fortsat på kontrakt i klubben frem til årsskiftet mellem 2027/28.

Tidligere AaB-træner er ny QPR-manager

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P