1 min læsningMål og Highlights: Fluminense vinder Copa Libertadores for første gang nogensinde efter højdramatisk finale

Finalen i den sydamerikanske Champions League, Copa Libertadores, løb lørdag af stablen. Se highlights fra opgøret her.

1 min læsning
Fluminense's midfielder Andre Trindade (L) and Boca Juniors' Uruguayan forward Edinson Cavani fight for the ball during the Copa Libertadores final football match between Brazil's Fluminense and Argentina's Boca Juniors at Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on November 4, 2023. (Photo by SILVIO AVILA / AFP)

Fuldstændig som forventet endte dette års Copa Libertadores-finale mellem argentinske Boca Juniors og brasilianske Fluminense med at blive et drama uden lige, som i sidste ende endte med at sende titlen til Fluminense efter en sejr på 2-1.

Det var brasilianerne, der endte med at komme bedst fra start i finale-braget, da German Cano sparkede føringsmålet ind efter 36 minutters spil, inden Luis Advincula kanonerede udligningen ind efter pausen og sendte kampen i forlænget spilletid.

Efter 99 minutters spil begyndte de rigtige ballade så først, da John Kennedy smadrede 2-1-målet ind, hvorefter han modtog sit andet gule kort for at fejre målet på tribunen. Ikke længe efter så Boca Juniors’ Frank Fabra så rødt, da han slog en Fluminense-spiller i ansigtet.

Efter hård fight i slutminutterne fik brasilianerne kriget sejren hjem og kan altså for første gang nogensinde kalde sig Copa Libertadores-vinder.

Boca Juniors 0-1 Fluminense (German Cano, 36′):

Boca Juniors 1-1 Fluminense (Luis Advincula, 72′):

Boca Juniors 1-2 Fluminense (John Kennedy, 99′):

Boca Juniors 1-2 Fluminense (Fabra ser rødt, 105+7′):

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P