1 min læsningAGF-lejesvend er åben for at blive: Burnley har en option

Bailey Peacock-Farrell har overtaget AGF-målet fra Jesper Hansen, efter han i sommer blevet lejet i Burnley. Han afslører dog, at der er usikkerhed om, hvor fremtiden ligger på grund af en klausul i kontrakten med Burnley.

1 min læsning
Bailey Peacock-Farrell blev lejet af AGF, men kan vende hjem til Burnley til sommer.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Bailey Peacock-Farrells tid i AGF-målet har budt på op- og nedture.

Den Burnley-ejede keeper har leveret store redninger, men så sandelig også store brølere, siden han blev lejet i sommer.

Ikke desto mindre er han førstevalg under Uwe Rösler. Men selvom der er spilletid at hente for den nordirske landsholdsmålmand, er det ikke sikkert, at fremtiden ligger i Aarhus, når lejeaftalen udløber til sommer.

Overfor Bold.dk afslører han, at Burnley har en option, der kan forlænge hans kontrakt, der ellers står til at udløbe efter sæsonen. Det giver usikkerhed om fremtiden:

– Det er deres mulighed, men den er ikke blevet udnyttet endnu. Så som det hele ser ud nu, så har jeg kontraktudløb til næste sommer, forklarer Peacock-Farrell.

Hvis muligheden opstår for at blive, er AGF-keeperen dog åben for at forstætte samarbejdet:

– Jeg er meget åben. Jeg siger ikke på, at jeg vil tilbage til England, blive her eller tage et andet sted hen. Men jeg nyder det virkelig her, og jeg er glad for at spille fodbold for AGF. 

Medie: AGF kigger mod Sverige i jagten på offensiv forstærkning

Den 27-årige målmand har spillet ni superligakampe for AGF, hvor han har været med til at sikre tre clean sheets.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P