1 min læsningMedie: OB har givet Andreas Alm sparket

Det forlyder nu, at Superliga-klubben OB skulle have valgt at fyre klubbens cheftræner Andreas Alm med øjeblikkelig virkning.

1 min læsning
OB har angiveligt fyret cheftræner Andreas Alm
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er færdig i OB.

Sådan lyder det torsdag formiddag fra bold.dk, som er kommet i besiddelse af oplysninger, der skulle bekræfte, at Andreas Alm nu er fortid som cheftræner i OB.

Ifølge mediets oplysninger, som har fynboerne valgt at fyre Andreas Alm grundet svigtende resultater, og da der ikke umiddelbart er en erstatning på plads på nuværende tidspunkt, så bliver det assistenttræner Søren Krogh, der overtager midlertidigt frem til nytår.

Et af de trænernavne, der har været oppe at vende på det seneste som en mulig erstatning for Andreas Alm, er Niels Frederiksen. I løbet af de sidste par uger har der været meldinger om dialog mellem parterne.

Senest kom det dog frem, at Niels Frederiksen skulle have valgt at takke nej til OB, og dermed ser fynboerne nu ud til at skulle lede i anden retning efter en ny cheftræner.

Andreas Alm kom til OB i sommeren 2021. Han står noteret for 85 kampe som cheftræner i klubben. Her har han formået at hente 1,40 point i snit per kamp.

Han nuværende kontrakt med OB står til at udløbe i sommeren 2025.

Opdateres 10:28: OB har nu meldt officielt ud, at Andreas Alm er fortid i klubben. Læs mere om, hvem der nu tager over på cheftrænerposten herunder

Officielt: OB fyrer Andreas Alm efter pokalfadæse

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P