1 min læsningAvis: SL-guldtræner har afvist OB

Det fynske fodboldflagskib OB har mildt sagt taget vand ind i denne sæson, og det har angiveligt fået fodbolddirektør Björn Wesström til at se sig efter en afløser til cheftræner Andreas Alm.

1 min læsning
Björn Wesström før Superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub iOdense mandag den 2. oktober 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Denne superligasæson har langt fra været en dans på roser for Andreas Alm og OB.

Klubben har stadig ikke vundet på hjemmebane i denne sæson, og OB indtager 10. pladsen i tabellen med tre point mere end Vejle på nedrykningspladserne.

Derfor har fodbolddirektør Björn Wesström set sig om efter en afløser til Andreas Alm på cheftrænerposten, og her har fodbolddirektøren angivelse forhørt sig hos en tidligere Superligavinder.

Hvert fald mener den danske avis Ekstra Bladet at vide, at Wesström har forhørt sig hos den tidligere Lyngby, Esbjerg og Brøndby-træner Niels Frederiksen.

Frederiksen har dog afvist Wesströms tilnærmelser, og den 52-årige fynbo, der har været klubløs siden fyringen i Brøndby i november 2022, kommer derfor ikke til at stå i spidsen for OB.

OB tabte igen-igen mandag aften til FC Midtjylland, men skal forsøge oprejsning søndag eftermiddag, hvor Silkeborg IF venter på udebane.

Bernat efter nyt nederlag: Det er hårde tider i OB

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P