Serie A

Roma raser over rygter i bettingskandalen: Skader spillernes omdømme

AS Roma melder torsdag aften ud, at rygterne, der lige nu florerer i forbindelse med bettingskandalen, har skadelig effekt på klubbens implicerede spillere.

Roma raser over rygter i bettingskandalen
Foto: Stefano Rellandini/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag blev flere navne smidt i puljen af spillere, som menes at være indblandet i den italienske bettingskandale.

Først blev Newcastles Uniteds Sandro Tonali, Aston Villa-spilleren Nicoló Zaniolo og Juventus-spilleren Nicoló Fagioli nævnte i sagen. Siden blev også AS Romas Nicola Zalewski blandet ind i sagen.

Og nu nævnes også AS Romas Stephan El Shaarawy, Juventus-spilleren Federico Gatti og Nicolo Casale fra Lazio. Det har torsdag aften fået AS Roma til at komme med en officiel udmelding på sin hjemmeside.

Her skriver klubben, at man støtter fuldt ud op om sine to spillere, der indtil videre er nævnt i sagen, Stephan El Shaarawy og Nicola Zalewski. Begge spillere har desuden fortalt klubben, at de intet har med sagen at gøre.

– Med henvisning til rygterne, som de seneste dage har spredt sig om den påståede involvering af Nicola Zalewski og Stephan El Shaarawy i den såkaldte betting-sag, ønsker AS Roma nu at udtrykke sin fulde støtte til de to spillere, indledes det i udmeldingen, inden der fortsættes:

– El Shaarawy og Nicola Zalewski er begge ofre for gentagne spekulationer, der tegner et uretfærdigt og skadeligt billede af dem. Som klub har vi fuld tillid til Nicola og Stephan, når de siger, at de ikke har noget med denne sag at gøre.

Newcastle bekræfter profils involvering i bettingskandale: Han har vores fulde støtte

Bettingskandalen har allerede haft sine første ofre. Således har Nicoló Fagioli allerede fået sin straf for involveringen i skandalen, hvilket du kan læse mere om her.

Derudover skulle endnu en indblandet spiller have vedkendt sig sin skyld og være tæt på at modtage sin straf. Det drejer sig om Newcastle-spilleren Sandro Tonali.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P