Serie A

Medie: Endnu en spiller får lang karantæne i italiensk betting-skandale

Endnu en af de implicerede spillere i den italienske betting-sag står nu til at få en længerevarende karantæne fra fodbolden.

Sandro Tonali får 12 måneders karantæne fra fodbold i betting-sag
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En række spillere i Italien er lige nu i vælten i en større betting-skandale.

Først blev det afsløret, at tre spillere i form af Newcastles Uniteds Sandro Tonali, Aston Villa-spilleren Nicoló Zaniolo og Juventus-spilleren Nicoló Fagioli, var under anklage. Siden blev også AS Romas Nicola Zalewski blandet ind i sagen.

Tirsdag faldt den første dom i sagen så. Nicoló Fagioli blev således tildelt en karantæne fra fodbolden på syv måneder, hvilket betyder, at det er slut med fodbold for denne sæson for den 22-årige Juventus-midtbanespiller.

Endnu hårde ser det dog ud til at ramme Newcastles Sandro Tonali. Det skriver flere medier i løbet af onsdag – heriblandt italienske Gazzetta dello Sport.

Mediet beretter, at Sandro Tonali skulle have placeret væddemål på AC Milans kampe i en periode, hvor han selv var på kontrakt i klubben. Væddemålene menes dog ikke at have haft betydning for udfaldet af kampene.

Alligevel forlyder det, at Tonali vil få en karantænedom fra fodbolden på 12 måneder.

Laporta sigtes i Negreira-sagen

Tonalis agent har allerede været ude at bekræfte, at den 23-årige midtbanespiller lider af ludomani.

Tonali skulle ifølge mediets oplysninger samarbejde med myndighederne og skulle i den forbindelse være blevet afhørt flere gange. Blandt andet i løbet af tirsdag, hvor han skulle have deltaget i en tre timer lang afhøring.

Sandro Tonali skiftede til Newcastle United fra netop AC Milan denne sommer. Her har han sidenhen noteret sig for 10 kamp med en enkelt scoring til følge.

Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P